hits

Ikke i tråd med norske verdier


Musikkvideoen til bloggeren og artisten Sophie Elise Isachsen "All your friends", som ble publisert på Youtube på søndag har mottatt mange grove kommentarer av rasistisk art. Jeg synes det er helt motbydelig at videoen blir møtt med så mye hat. Jeg blir både skuffet og fortvilet over holdningene som kommer frem i kommentarfeltet. Det er ikke i tråd med norske verdier å hetse folk på grunn av hudfarge.

Musikkvideoen er fin og fanger det nordnorske på en god måte, noe som mye heller burde tatt fokuset framfor hvilken hudfarge skuespilleren på videoen har. Det er rett og slett fullstendig uakseptabelt at mennesker blir utsatt for slike holdninger i 2017.

Jeg forventer at det skjer noe. At noen gjør noe. Når en artist som tilogmed kommer fra samme plass som Justisminister Per Willy Amundsen blir utsatt for denne type kommentarer og hets, forventer jeg at at førstekandidaten til Troms FrP og Justisminister Amundsen tar full avstand. Det er på tide at regjeringsmedlemmene tar et ordentlig oppgjør med de holdningene som sprer seg i samfunnet i stedet for å bygge opp under dem.

Musikkvideoen kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=s_nufSwU-T8 
Kommentarfeltene måtte stenges på grunn av for grove kommentarer, trusler og hets. Fullstendig uakseptabelt.

#Samfunn #Rasisme #Ikkegreit #Fremmedfrykt #Hat #Hets #Faenskap

3 kommentarer

Birger

09.08.2017 kl.16:09

Godt sagt! Jeg håper de rasistiske kommentarene anmeldes. 😊

Minrefleksjon

10.08.2017 kl.13:07

At folk kan være så giftige og hatefulle. Blir helt matt.

Fjellooy

10.08.2017 kl.17:24

Dere kan ikke stoppe folkemassen sin oppførsel. Hva er egentlig poenget i å bable om dette?

Skriv en ny kommentar