Liar, Liar, pants on fire!

Denne uka har jeg vært på universitetet, og har derfor ikke fått lest Folkebladet like jevnt og trutt som jeg gjør når jeg er hjemme. På torsdagskveld kom det en sak på nettsida til lokalavisa som var av interesse. Det handla om budsjettet til Lenvik kommune, og det synes jeg alltid er spennende. Stor, fin sak med mange ulike ytringer. Da jeg hadde lest ca halve saken holdt jeg på å få sjokk! Navnet mitt kom opp, uten at jeg hadde ytret meg om noe som helst. Kunne vært trivelig eller interessant og bli nevnt i budsjettspørsmål, men når navnet mitt ble servert sammen med en direkte løgn kjente jeg at jeg ble frustrert.

Jeg kan fint leve med at noen har illusjoner om hva jeg mener og hva SV kommer til å stemme i budsjettsaken. Jeg kan derimot ikke akseptere å bli løyet om for x antall lesere og ikke minst et fåtall velgere.

Varaordfører Gunnleif Alfredsen (SP) la mine meninger til grunn for hva han trodde resultatet kom til å bli den 18. desember. På spørsmål om hva som ble gjort for at de skulle få flertall for sitt budsjett sa han at “det jobbes det med, for å si det sånn”. Jeg har for det første ikke sett noe av den “jobbinga” og for det andre så tror jeg at budsjettet han støtter ikke ønsker å få reellt flertall. Videre sier han “Blant annet vet vi at Katrine Boel Gregussen vil stemme med de som legger an til den høyeste økningen på eiendomsskatten, og med bakgrunn i det ligger det til rette for at hun kan stemme for vårt budsjett”. JAHAJA. Vil bare starte med å si at DET HAR JEG ALDRI SAGT. Jeg har vært ærlig om hva jeg mener om eiendomsskatten, men jeg er ikke fullstendig blåst i hodet, og ville ALDRI ha stemt for et budsjett med utgangspunkt i bare en sak.
Jeg har også vært tydelig om hva jeg mener om Fjordgårdskolen, og sålenge den ligger inne i budsjettforslaget til SP, AP, V og LL, så vil neppe SV gå med på det budsjettet. Hva vi kommer til å gjøre er enda ikke offentliggjort, men den som lever får se. Det er ca 1 og en halv uke med forhandlinger igjen, så det spørsmålet er åpent.
Jeg fikk helt noia og var snar med å ringe varaordføreren. Han tok selvfølgelig ikke telefonen, så jeg fyrte avgårde en sms. Den svarte han selvfølgelig heller ikke på, så jeg gjorde det jeg hadde håpet at jeg skulle slippe, jeg ringte til TF og forklarte saken. Han tok telefonen med en gang de ringte, merkelig nok. På spørsmål om hvor i alle dager han har utsagnet sitt ifra svarer han at dette er noe jeg har sagt flere ganger og at “det er ikke bare jeg som har hørt den uttalelsen fra hennes munn. Jeg har i tillegg observert det på hennes Facebookside”. MERKELIG DET, siden det aldri har blitt sagt noe om det til NOEN. Hvem andre er det Gunnleif snakker om? Det kan han selvfølgelig ikke svare på. For det er INGEN andre som har hørt det fra min munn siden det aldri har kommet ut av munnen min. Han sier han har observert det på facebook. VI ER IKKE VENNER PÅ FACEBOOK ENGANG. Jeg får så vondt i meg når kommunestyrekollegaer direkte går ut i media å lyver om andre. Det ville jeg aldri gjort, jeg har litt mer verdighet enn som så. Jeg må si at jeg hadde forventet mer av en varaordfører. Han har vist at han ikke kan komme med et konkret eksempel på hvor han har påstanden sin ifra, og han svarer meg ikke engang på telefon. Det er dårlig gjort å undergrave mine meninger og prøve å legge føringer på hva SV skal stemme i budsjettet. Han er en politiker som har vært lenge i gamet og han er ordførerkandidaten til SP ved neste års valg. Han kunne enkelt beklaget seg og sine uttalelser, men har valgt å fortsette å påstå at dette er noe jeg faktisk mener. DET ER FEIL.
Dersom dere ønsker en ordfører i Lenvik som er ærlig og redelig de neste fire år, så anbefaler jeg dere å ikke stemme på SP ved valget. SNAKKES.

#Sint #Frustrert #Uakseptabelt