SVLM11

Har ankommet Trollvika, perla i nord, etter ei fantastisk uka! Har vært på SV sett landsmøte og hadd det heilt utruli bra! Møtt mykkje intressante menneska, lært MYKKJE, tenkt mykkje, hadd det artig, vært sliten, læst mykkje papira, stemt, drokket vin, spist festmiddag, diskutert og ikkje minst feira Sosialistisk Folkeparti sett 50års jubileum! Det e jo så fantastisk at 50 år med sosialisme e i boks, og no blir det 50 tell!
Eg e så strålanes førrnøyd med landsmøte at dåkker ane det ikkje. Selvfølgelig va det skikkelig krise i hodet mett når vi gikk inn førr den Libya-uttalelsen, men shit au, sånn e demokratiet. No skal eg starte uka mi og prøve å komme ut av landsmøterusen, godt å være heime. Ha ei fin uka alle sammen!

<3

Dagens sang e uten tvil Internasjonalen!!

Landsmøterus

E bære litt av det eg kjenne på akkurat no! Har førresten hadd ei kjæmpefin helg, jobba mykkje og kosa meg med godgutten min og godjentn mine og ikkje minst familiekos i går! Åsså hadde vi telefonmøte i landsmøtedelegasjon i gårkveld, å då må eg jo innrømme at spenningen kom. Det va førstav i går (merk dåkker; ETTER eg hadde lest fleire hundrevis av landsmøtepapira) at det gikk opp førr meg ka eg egentlig skal! Eg skal faktisk på landsmøte i Sosialistisk Venstreparti. E det en drøm som går i oppfyllelse eller ikkje? Eg sei JA. Å eg gler meg som en onge! Eg blir å lære så mykkje, og ha det så arti at eg ikkje veit heilt kor eg ska bynne en gång. Trur eg ska bynne med å ta litt intensiv solarium idag, ha styremøte i Lenvik SV og møte litt venna, deretter pakke. Så e eg klar. Kom det som komme vil!
Idag har eg vært på jobb i PUtjenesten, der trives eg. Men det veit dåkker jo, så nok om det! Har siste arbeidsdag dennan uka imårratirli (Ja, nån som har det), så suse eg avgårde tell hovedstaden. Det ska bli så godt 🙂 Møte litt familie, drikke litt vin, møte vænna eg ser førr skjeldnt og ikkje minst ha intressante politiske diskusjona! Ah, det savne eg. Å eg gler meg. Ja, eg kjenne eg e litt i landsmøterus! Ha en fin dag alle sammen, og ei fantastisk flott uka (:

Dagens sang: Gatas Parlament – jobbe litt mindre og tjene litt mer

Nån gler seg tell helg og leve livet, mens andre kjæmpe førr livet i Japan

Det e sånne kontrasta som bære.. treff deg mett i hjertet. Eg e egentlig ei av de glaaste eg kjenne idag, eg vil bære feire! Feire livet, feire at det ikkje blir konsekvensutredning i feltan utaførr Lofoten, Vesterålen og Senja, feire lønningsdag, feire vinterfestuka på Finnsnes! Det e så ofte eg tar meg i å tenke kor bra eg har det, kor heldig eg e. Så bære knuses det når eg veit at det e så mange i verden som ikkje har det bra! Folk e fattig, folk blir misbrukt, menneska kjæmpe mot flodbølga og naturkatastrofa, nån mislykkes på skolen, nån får ikkje engång muligheita tell å gå på skole. Det e så urettferdig. Kanskje syns eg det e litt vel kjipt å være lærling og tjene dritdårlig, men eg tjene jo nåkka. Kanskje eg syns det e sinnsykt bittert at eg e nødd å holde meg heime førdi eg e syk, men eg har jo en heim.
Eg glømme aldri den dagen når eg innså korr urettferdig verden egentlig e. Å enda tar eg meg sjøll i å sei at alt skjer førr en grunn. Det e ei meining med alt. Men e det det? Ka e egentlig meininga med at en tsunami skal drepe fleire tusenvis av menneska? E det jorda som sei at nok e nok?

Dagens sang: Foo Fighters – best of you

Den drømmen igjen…

Har dåkker nån gånga drømt mykkje av det samme i lang tid? Sånn.. vess det e nåkka dåkker går å tenke på, som kjæm igjen når dåkker søv, og når dåkker våkne igjen så huske dåkker at dåkker har drømt det samme igjen?
Eg bruke å drømme. Mykkje. Mykkje om ting som har med politikk å gjøre. Førr eksempel, så bruke eg å drømme om et liv i Palestina.. Eller om framtida, liksom. Stortinget, regjeringa, store demonstrasjona på Karl Johan. Nångånga har eg mareritt, f.eks om korsn det hadde vært å levd i Norge med FRP i regjering, eller sånne ting. Men i det siste så har eg drømt mykkje om korsn det blir vest det blir oljeboring utaførr Lofoten, Vesterålen og Senja.. eg drømme at eg skrik førdi dem sei på TV at det e blidd bestemt at dem skal bynne å borre, og eg drømme at eg e sint førdi vi ikkje har fådd gjort nok. Åsså drømme eg om planlegginga og veien vidre. ka no? Ka skal vi gjøre når dem har bestemt seg førr å åpne feltan? Å det e ei god innstilling. Ikkje skyte seg sjøll, men bære: Ka no? Ka e plan B, ka meir kan vi gjøre? Plan e å ta på seg tørrdrakta og hive seg ut i havet, å demonstrere i selve feltan då.. En heil gjeng som legg seg utti dær, og har menneskelig demonstrasjon utaførr LoVeSe, det trur eg kan bli knaillbra! Å det e det drømmen går ut på då. at vi e dær ute, og bære vente på at dem skal bynne.
Å eg trur det ligg nåkka i det. Eg vil ikkje ha oljeboring der ute, omså eg må legge meg langs norgeskysten og demonstrere! Eg blir ikkje å je meg! Ikkje idag, ikkje imårra, ikkje aldri!

Sånn her ser det ut i drømmen min, eg e ho røde der!

Livet går sin vante gang

E detkkje det dem sei? Aff, no hørtes eg ut som ei gammel dama, eg e fullstendig klar over det! Men det e jo sant, da!
Idag har eg vært på jobb, og der har eg fådd gjort masse! Så etter jobb va det middag lammi tanta mi, søskenbarnet mett og mammaen min! Etter det har eg catcha up på hotel cæsar, gjort litt lekse (faktisk, men eg kjæmkje inn på fronter……), sedd på meir cæsar, vært på laup og gådd meg en lang tur langs den fine, nye gang-og sykkelstien vi har fådd i Trollvika 🙂 Deilideili! Eg bære nyt fresklufta, nordlyset og den gode nordnorske vintern! Tell helga regne eg med det blir en tur eller to i slalombakken, litt jobbing, litt skigåing og ikkje minst et glass vin førr å feire at nån dimme fra militæret B-) Så livet går jo sin vante gang, nån gång litt uvant, men ellers veldig vanlig. Jobben e vel ikkje heilt a4, men eg jobbe jo turnus, så det blir jo som vanlig. Eg har seff et uendelig prosjekt som handle om å få det rommet rydda….Idag heiv eg meg faktisk rundt å skifta på senga, det e jo en knaillgod start! Ellers, så e det drømmen om Palestina og ikkje minst politikken som hold meg gåanes!
Idag såg eg han Jarle Andhøy på nyheitn, det va røranes. Tenk ka som e skjedd med Berserk! Eg e enda litt sjokkert, det e jo så rart når man ikkje veit ka som e skjedd, og kanskje får man heller aldri finne det ut.. Dem kan jo både være død og levanes, men man veit jo aldri! Men dåkker veit no korsn det e, Havet gir og havet tar. Litt sånn som det e med livet åsså! Det e mykkje sorg, men mykkje glede. Eg veit ikkje, eg e egentlig veldig trøtt no! Så eg trur eg bære skal legge meg og satse på at det ikkje blir storm imårra så eg flyg av brua når eg skal på jobb x) Godnatt <3

Dagens sang – Forget it med Breaking Benjamin
Som dåkker skjønne, så e eg inni en steam av gamle sanga som eg ikkje har hjerte tell å slette fra den gamle iPodn min.

Det e ikkje korsn du har det, det e korsn du tar det

Førr sånn e livet! Starta dagen med en fin samtale på jobb om livet, og korsn man takle motganga. Kjenne det gjor meg sterkar bære der og da! Førr det handle om korsn man takle motgangan i livet, det e jo det som avgjøre korsn man har det. Anyways, så har no eg det bra, ikkje bære førdi eg tar det bra men førdi livet e litt fint akkurat no! Eg trives på nyjobben, og lære nåkka nytt kvær dag. Å det like eg! Imårra har eg seinvakt, så eg kan være oppe korr lenge eg vil idag (tihiii), så det ska eg nyte med å være lammi ho Nathali! Vi ska ut å gå på ski i lysløypa akkurat no, faktisk, så eg ska bære hive på meg klea, så e eg på tur!
Dessuten, så må det jo nevnes at scooterkjøring på Leiknes ikkje e en feil måte å nyte fredagskveldan på!
Ha en fin kveld, ei fin uka og et fint liv!

Her e eg og ho Marianne på verdens beste valentinsdag! 🙂

Dagens sang e førresten Crystal Fighters – At Home. Må vel nevnes at dem òg skal tell Øya festivaln i år 😉