“Eg har jo heile livet på meg”

Idag går eg på Bardufoss VGS, VG2 Helsefagarbeider. Tell Neste år skal eg gå generell studiekompetanse i Nordreisa, mest sannsynlig. Etter det skal eg og ho Frøydis fare tell Bali (eller Roma? Eller Barcelona?) i 3mnd å ta Ex.Phil, Ex Fac og (mest sannsynlig) samfunnspolitikk. Etter det e det lærlingetida førr å få fagbrevet. Mest sannsynlig bare i 1,5 år istedn førr 2 pga at eg har gydlige tima! Håpe det blir sånn, så eg slepp å leve med den dårlige lønna det første halve året.
Etter det må eg jobbe litt og tjene litt penga og leve livet litt. Åsså må eg jo gå sykepleien en gång. Og Statsvitenskap. Åsså har eg veldig løst å førrdype meg i kreft, så eg kan bli kreftsykepleier. Åsså, når eg e sånn… 40 år, så e det vel på tide å stifte familie og gifte meg?:P Haha, vi får no se på det. GLer meg tell å realisere drømman mine.

Eg sei bestanndig at det e lurt å ta ting som det kjæm. Men allikavæll har eg planlagt meir enn halve livet mett:P
Kunne ønske eg va meir spontan og gjor det eg følte førr kvær dag. Liksom.. Plutselig funne ut at eg sku bli sykepleiar. Ikkje gå rundt å drømme om det heile livet, så man faktisk MÅ  gjøre det. Men det e jo bra å ha drømma. Det e jo en drøm. En drøm eg håpe blir realisert. Men samtidig må eg jo huske på at eg ikkje har det travelt. Eg har jo god tid.

Eg har jo heile livet på meg tell å gjøre ka eg vil B-)

Hijab e flott

Syns godt at dem som har på seg hijab tell vanlig skal få lovt å ha det på seg når dem e på jobb og. Hallays, ska vi ta fra dem drømmen demmes om å bli politi, kùn førdi dem har en tro som sei at dem skal dekke tell seg? Det blir no rett og slett feil. Man må jo kunne bli akkorat det man vil, uten å måtte endre religion og tru førr å oppnå målan sine.

No e det jo sånn at i Norge, så har vi lov å hijab på oss om det e sånn at det e det vi vil. Syns vi skal finne oss i at vi har det såpass bra i Norge, at folk e meir inkludert enn dem kanskje e i andre land.
Dessuten vil eg bære sei at han Akhtar Chaudhry fra SV meine at endringe i uniformreglemange motvirke diskriminering, og eg må sei eg e meget enig. 🙂

hijab

Dessuten e jo hijab fint. Det va en mote på tirli 1800-tallet,  og det blir det vesst no og.