3 måneder!

Om 3 måneder i dag har jeg sovet min første natt på Grønland og startet på høstens eventyr. Jeg har lagt bak meg en sommer full av jobbing på min gamle arbeidsplass som jeg gleder meg masse til å komme tilbake til. Jeg har sagt hade til mine beste venner og familien min som jeg ikke skal se før til jul igjen. Jeg kjenner det kribler i magen bare av tanken. Jeg har sånn blandet følelse, der jeg veksler mellom ubehag og ekstase. Det blir helt nytt for meg å være så lenge borte fra de som jeg er så glad i, men jeg gleder meg veldig til å få ny og viktig livserfaring som jeg kan ta med meg resten av livet.

For noen uker siden bestilte jeg flybillettene til Uummannaq, det lille samfunnet jeg skal bo i. Det er en by med ca 1200 innbyggere. Jeg skal jobbe på et av Grønlands eldste barnehjem, en av verdens nordligste døgninstitusjoner 500 kilometer nord for polarsirkelen. Bare en liten helikoptertur fra Discobukta og Ilulissat.
Jeg er toppmotivert til å gjøre en god jobb og lære masse. Jeg tror jeg kommer til å få dyrbare erfaringer som jeg kan ta med meg hjem igjen og bruke både i yrket og videre i livet.

Jeg er så utrolig glad for å få muligheten til å oppleve dette. Gudrun, ei jente som også skal i praksis til Grønland, sa at hun hadde hørt at hvis man fikk muligheten til å reise til Grønland så måtte man gripe den. Jeg er klar til å ta imot alle nye utfordringer og bruke høsten godt.


Forberedelser!

#Motivert #Student #UIT #Grønland #Samfunn #Praksisstudiet #Utveksling #Framtid #Glede