Ny uka, nye muligheite! :)

Tirsdag idag 🙂 Min første fridag på ei good stund, det føles bra! Idag har eg sove lenge og jobba masse med lærlingeoppdragan. Førr det e sånn at når man e lærling i helsefagarbeider, så må man gjøre ukesoppdrag og kvartalsoppgava, samt stelledaga og halvårsprøva. Eg som faktisk ikkje likte faget “Prosjekt tell førrdypning” på 1 og 2 året helsefag, syns egentlig at dettan e litt pyton :p Førr å være lærling e som å ha prosjekt tell førrdypning kvær dag, bære at man slæpp å skrive logg etter kvær arbeidsdag og at man slæpp å få underskrift fra veiledarn om at man har møtt opp på jobb :p

Men eg har det fint! Jobbe jo 100% på langtid akkurat no, og skal bynne på solkroken 2.desember. I tillegg så går eg ekstra på “gammeljobben” min, og nyt det 🙂 Heime e det samme gamle, ikkje så mykkje nytt å hyle om på den fronten 🙂 E ganske mange fra “gamledagan” som enda bor her heime, så eg e egentlig aldri aleina! Å det syns eg e kjæmpepositivt! E så godt at man har vænna som man kan ha dritbra kontakt med på tross av at vi så og sei ikkje har sedd kværandre sia ungdomskolen!:P Helga va suksess, fikk se mange kjente fjæs og vært i sykt bra sælskap! Idag e inga unntak, skal være lammi ho Mariannemi no i ettermiddag, så skal eg suse oppover tell indretroms å være lammi ho Annelena, han Håvar og han Kopp! Kanskje et lite pappabesøk e på dagsplan, alt ettersom kor seint det blir 🙂 Har åsså lovd å stekke innom ho tante SidselMay dennan uka, så det må eg bære gjøre! Ho e jo så flott!

Ha en fin dag og ei fiin uka :*

Lev mens du har muligheit, og livet blir ei artigheit

Eller ka?
Eg har hadd en fin dag idag, sjøll om folk som f.eks morMI ville kalt den førr sløv. (haha, mordi) Men det e bære førdi vi har sovve middagskvil OG sløva på sofaen i stortsett heile kveld..
Men eg har hadd første dag på lærlingetida, og den gikk egentlig akkurat som førrventa. Har blidd bedre kjent med garderobenaboan mine og fådd en insight i oriflame-verden! Førr sånn e det når man jobbe med masse jente, veldig trivelig 😉 Lure på om dem åsså har vinlotteri på fredagan, det hadde vel vært nåkka. Ska sei!
Men anyways, så e livet ellers bra. Har fådd vest 2 av mine eksamensdatoa, dem eg skal ha tell jul. Første blir på Bardufoss den 25November og andre blir 1.Desember. Då e det norsken som står førr tur. Eg kjente det svei litt når eg underskreiv det skjemaet og dem spurte om koførr eg tok fagan. Eg kunne velge mellom "har det ikkje" eller "Førrbedring". Eg velgte den siste og glede meg egentlig over at eg gjør det. Greit at det koste, men det e appsolutt verdt det! Å bære den tanken på at eg gjør det førdi eg vil og ikkje førdi eg må, den e ganske god!
Så tell våren e det kjemi1 og Fysikk1 som står førr tur. Eg kjenne det blir hardt, men appsolutt verdt det. Koførr skal ikkje eg har realfagskompetanse liksom? Eg føle bære at vest eg vil, så klare eg det. Førrdetom det blir vanskelig. Eg e litt dær at eg klare akkurat ka eg vil vest eg bære vil det nok! Å det trur eg at eg gjør 🙂

Eg har åsså tadd en ganske hæftig avgjørelse idag. Eg ska bynne å spare penga tell ei tatovering. Jada, du hørte meg. Nokså kritisk har eg vært, men eg kjenne at dennan skal eg bære ha. Det e nåkka eg har tenkt lenge på, og eg kjenne at eg må ha den. No når eg åsså har et veddemål med ho mamma om at eg ikkje skal få handle klea tell meg sjøll ut dettan året, så e det nåkka eg kan ta meg råd tell. Man skal jo tross alt leve livet mens man har muligheit!
Det har eg tenkt å gjøre no. Uansett ka, ikkje mykkje skal stoppe meg. Skal ikkje kjøre den der "Prøve alt, gjøre alt, gjennomføre alt", meeen eg e der i livet at eg bære MÅ gjøre nåkka bra.
Resultatet skal dåkker se, eg må gjøre det før jul 😛 Gjør det ondt, førresten? Pff, e vel verdt det x)
Imårra e det dag 2 på lærlingetida, etterfulgt av en dag fri og jobbhelg! OG heimealeinahelg. DEilig much, jadda! Kjør stil! Anyways, god kveld tell alle sjæla der ute!!

Her e førresten et bilde fra 2 år sida, som eg bære må legge med. Eg e på mamma sin pcbrukar, og der e det mykkje gammelt B-)