Hey Girl

Må bare skryte av de som er hjernene bak Hey Girl Audun Lysbakken-kampanjen! Den har truffet meg midt i hjertet og jeg ELSKER den kampanjen. Jeg forgudet Audun fra før, men nå er jeg rett og slett betatt. Hvis alle menn hadde hatt samme meninger som han, så hadde verden vært et flott sted å leve i. God helg til alle flotte folk der ute!



 

Våryr

Nå er våren snart her, og alle hjerter gleder seg til sommer! Personlig synes jeg vinteren har vært kort, men samtidig er det godt å kjenne at det går mot varmere tider! Vinteren har vært fin, men nå er jeg klar for mindre klær, mer lys og sene kvelder 🙂 Finnes det en bedre følelse enn å ligge i senga å høre at snøen smelter?
I helga har jeg arbeidshelg, men det er bare herlig! Jeg er så utrolig heldig som har en jobb der jeg hver dag kan utgjøre en forskjell i andres liv. Litt synd at jeg ikke kunne dra på Ja til Nord-Norge-konferansen i Tromsø i helga, men jeg er klar for valgkamp uansett!
Det er sÅ spennende å følge med på Arbeiderpartiets landsmøte i helga.  Håper de hører på framtida og går imot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja! 🙂
Ønsker alle en kjempefin helg!

Kall en spade for en spade

Skal si det har vært en fin påske! På tross av været som har herja, har vi hatt det utrolig bra. Påska oppsummert: Kyssing, klining, vasking, snemåkking, påskequiz, påskerebus, filmtid, store påskeegg, familiemiddag, ut på byen, alkohol, mer snemåkking, mer klining, god mat, brus, venner, kjærestetid, middagshvil, vin i glasset og litt mer sussing! Starta uka på tidligvakt idag, men er klar for enda litt mer fri!

Mitt Finnsnes <3
Takmåkking med tid til kjærestekos!
Utsikten fra taket vårt! Einvaldfeltet<3
Været jevnt over.