“TIL ALLE DERE HATERS!!!!!!!!!”

Har alltid ønska meg den overskrifta. Det er bare bloggere på topp50-lista som kan ha den overskrifta med god grunn. De som får flere negative kommentarer enn positive på innleggene sine. De som får kroppen og meningene sine kritisert hver eneste dag av misunnelige lesere med selvtillit så lav som en 3åring, med mindreverdighetskompleks kombinert med litt for mye fritid og med “jeg står for det jeg mener, sålenge jeg slipper og fortelle hvem jeg er”-holdninga.
Det er ganske negativt. Og ganske naivt. Mange som kommenterer tror de er anonyme, og gir ikke uttrykk for å ha forståelse for at hvis noen ønsker å finne ut hvem de er, så er det bare et tastetrykk unna. Det er det som er så positivt med teknologien. Jeg husker godt når vi gikk på ungdomsskolen! Da var sosiale nettverk i stor utvikling. Vi gikk fra Blink til Nettby, Facebook kom sigende og i tillegg hadde vi noe som heter Piczo. En slags hjemmeside der vi delte bilder og skrev fine ting om vennene våre. Vi hadde også kommentarfelt der folk kunne skrive anonymt eller med brukernavn for å legge igjen hilsning. Jeg ser tilbake på den tida som ganske fin, egentlig. Vi hadde koder for å komme inn på det som var privat, og kun de nærmeste fikk koden. Vi delte alt. Det er lite som er så morsomt som å logge seg inn på Piczo idag og se på bildene igjen. Uansett, jeg hadde selvfølgelig et poeng med å gå inn på akkurat det temaet! For det var da vi oppdaga IPadresser og verdien av det.
Det var ei jente som var ganske sjalu på venninna vår, så la hun igjen stygge kommentarer om henne under falsk navn. Det var ganske graverende det som ble skrevet, og selvfølgelig måtte vi gjøre noe med det. I den alderen stod hormoner og ønsket om drama ganske høyt, så det endte selvfølgelig opp i full chickfight og utskjelling. Egentlig er det en trist historie fordi hun ble avslørt og må leve med det hun gjorde og skreiv idag. Jeg tror enda det svir litt i hjertet hennes når hun møter oss igjen, men jeg velger å tro på at mennesker kan forandre seg.
Når det gjelder forandring, hva er det som egentlig har skjedd med samfunnet vårt? Har vi kommet så langt at behovet for å gjøre folk vondt stilles høyere enn behovet for å gjøre gode ting for andre mennesker? 
Jeg har slutta helt å lese kommentarfeltene på nettavisene. De er fulle av negativitet og “haters”. Vi har utvikla oss til å bli et negativt folkeslag med et alt for stort fokus på oss selv. Det føles som om vi aldri blir fornøyd. Følger dere Jens Stoltenberg på Facebook? Det anbefales egentlig ikke. Ikke fordi han er en dårlig mann, for det er han overhodet ikke. Men at han har veggen sin tilgjengelig for misfornøyde nordmenn er egentlig en skandale. Og det kommer fra ei som verdsetter ytringsfriheten skyhøyt. Det som er dumt med å følge han er alle de tilfeldige meldingene som dukker opp av og til. Bilder folk sender til han der de viser hvor fin veistandarden i Afrika er, og hvor dårlig vi har det i Norge. DE heftige, personlige innleggene om at han gjør en elendig jobb og at bestemor har det verre på sjukehjem enn en voldtektsmann har det i fengsel. NEWSFLASH; Det er ikke sånn det er. Det er ikke sånn samfunnet vårt fungerer. Mann i gata/sofaen er for lite ute til å se hvordan samfunnet egentlig fungerer. Mannen i gata er for lite informert over hvordan resten av verden er, slik at han skjønner at vi er heldig. Mannen i gata er utilfreds på tross av at vi har et av verdens beste velferdssamfunn. Mannen i gata skjønner ikke at det ikke er en selvfølge at alle barn har gratis tannhelse, at vi får gå gratis på skole og veiene blir vedlikeholdt. Det er mulig at det er mangel på forståelse som skaper misnøyen, jeg har ikke helt forstått hva det kommer av helt enda. Trolig har vi det for godt. Det e sannsynlig at vi tar godene våre for gitt.
Facebooken til Jens, ilag med flere politikere og offentlige personer, er offer for vår misnøye (Jeg sier ‘vår’ selv om jeg ikke er misfornøyd med Jens Stoltenberg. Jeg er mest misfornøyd med folks misnøye). Og kommentarfeltene på VG, DB og Aftenposten er offer for vår mangel på kunnskap. Kommentarene på bloggen og på instagrammen til den fineste jenta i klassen, den tøffeste gutten på fotballbanen eller de flinkeste ungdommene på skolen er offer for sjalusi.
Dette må det bli en slutt på. Vi må slutte å oppføre oss som dritt mot medmennesker. Vi må heller prøve å gjøre noe med det. Vi kan ikke sitte innestengt og tenke at verden endrer seg av seg selv. For det gjør den ikke. Vil du ha en forandring? SKAP EN FORANDRING. Gjør en forskjell. Gjør gode ting for andre mennesker og gå opp til Jens Stoltenberg og snakk med han i stedet for å henge han ut på nett som en idiot. Skriv fine ting til rosabloggerne, gi dem ros i stedet for ris. Prøv å vær saklig når du går inn i diskusjoner på internett i stedet for å gå på personkarakteristikker. Hvis det du mener er så ekstremt eller usaklig at du ikke kan stå for hvem du er, så tenker jeg at det er bedre å la vær. Kanskje blir det fred i verden en gang, likevel.

Ærlighet varer lengst?


Etter storsuksessinnlegget om facebookgraviditeten føler jeg meg forplikta til å fortelle dere noe viktig; Det var det beste jeg kunne. Kreativiteten kom over meg og ordstrømmen slo ned som lyn fra klar himmel på en fotballkamp sammen med Kay for ei tid tilbake, og ut av det ble det skapt et kåseri som skulle bli hata av de få, men mest av alt elska. Nå er det tilbake til kjedelige dager med oppdateringer om familie, venner, jobb og ferie. Politiske temaer jeg elsker og hater. Sukkertøy. Livet mitt. 

Så for de av dere 3000 personer som forventer dere flere sarkastiske innlegg med alvorlig undertone, dere må vente lenge. Jeg er skjelden så kreativ og flink. Men jeg lover å gjøre en innsats. Har virkelig prøvd å skrive noe genialt igjen, men har sålangt ikke lyktes. Til dere 54 personer som er gjengangere, dere kan bare fortsette å sjekke. Jeg lover å oppdatere oftere enn jeg har gjort det siste året. Selv om det er sommer. Regel nr1 for sommeren har alltid vært å blogge lite. Det er den eneste tida jeg synes det er akseptert å være sviker. Selv om det blir dårlig vær og vi har mye fri. Men i år blir det annerledes. Mye på grunn av at jeg har skyldfølelse for akkurat de 54 som alltid er innom. Det siste året har vært det beste i mitt liv, og kanskje akkurat derfor har jeg blogga så lite. Nå har jeg det utrolig dårlig igjen, så nå er det bare å blogge som om det ikke er noe morgendag. Neida!! Men livet har landa litt. Da jeg traff kjærligheten ville jeg bare være sammen med han hele tida. Og når vi ikke var ilag brukte jeg all mi tid på å tenke på han. Jeg vil fortsatt være sammen med han hvert ledige minutt, men nå klarer jeg å tenke på noe annet enn bAre han når vi er ifra hverandre. Det er deilig. Vi har bodd sammen lenge og ting har falt på plass. Vi er fortsatt sukkersøt og gjør så godt vi kan for å gjøre hver dag vakker. Jeg tror det er nøkkelen til vår suksess. Og jeg tør å skrive suksess. Hver dag to mennesker kan se på hverandre og kjenne på forelskelsen er nemlig det. Suksess.

Det er ikke lenge til valgkamp nå, og jeg gleder meg stort! Jeg tok offisielt ferie fra politikken sist torsdag kl 2100 etter endt kommunestyremøte, men motivasjonen er på topp! Valgkampkickoff blir gøy, og etter det er det bare å starte opp igjen!
Det er heller ikke lenge igjen til jeg og Kay tar ferie, og jeg gleder meg masse til å ta han med meg til ferieparadiset mitt! Jeg ser også frem til ferie med ungene hans, jeg tror vi får en kjempeferie med mye innhold og positive opplevelser. Det beste med ferie er fritid. Vi som jobber mye har litt for lite av sorten. Jeg er klar!! God sommer!

NULL HULL

Er verdens lykkeligste etter at jeg var hos tannlegen denne uka! At jeg hadde null hull og at han såg på meg at jeg var slutta å snuse, var bare en helt utrolig fin nyhet! Har glisa med tennene i ekstase helt siden!! #Gladnyhet

Det er ikke VI som skal passe på og ikke bli voldtatt, det er DERE som skal passe på og ikke voldta

Skal vi være nødt til å gjøre oss uattraktiv for å unngå å bli voldtatt?

Den siste tida er det blitt oppfunnet flere geniale oppfinnelser som skal hindre kvinner i å bli voldtatt. Både hårete strømpebukser som skal gjøre oss uattraktiv, elektronisk undertøy med GPS, alarmer og forskjellige våpen i miniatyrstørrelse skal være med på å gjøre oss trygg i hverdagen. I den generelle samfunnsdebatten om voldtekt snakkes det ofte om hva vi jenter kan gjøre for å forhindre voldtekt.
HALLO, når skal dere forstå at det ikke er vår skyld? Det er ingen jenter som går med en post-it-lapp i trynet der det står “VÆR SÅ SNILL Å VOLDTA MEG”, selv om det ofte kan høres sånn ut når dette blir diskutert. 
FRP har vært det partiet som har vist seg å være de verste når det kommer til jenters ansvar i forbindelse med voldtekt. De har tidligere vært ute å kritisert vår generasjons kvinner for anntrekkene vi velger å ha på oss når vi skal på byen, og legger dermed det til grunn for at voldtekten har skjedd. Vi kalles for “fristelser”, og det virker som om ingen reagerer. Ingen burde bli dømt for hva de velger å ha på seg og ingen burde iallefall sitte igjen med en følelse av at de “ba” om å bli voldtatt fordi de hadde på seg en utringet, kort kjole. Vi er ikke en jævla godteripose som dere bare kan grafse og ta av, vi er kvinner som fortjener å bli behandla med respekt.

Og det er ofte dette som er problemet. Holdninger. Holdningene til de som voldtar, holdningene til enkelte politiker, fremstillinga i media og ikke minst hvordan holdninger vi som oppdrar barn har. Alle som er i kontakt med barn har et spesielt ansvar når det kommer til akkurat det med overgrep. Vi må snakke med barna, uansett kjønn, om hva som er greit å gjøre og hva som ikke er greit. Et nei er alltid et nei, uavhengig om undertøyet jenta har på seg er sexy eller ikke. Vi må lære barna våre at de alltid må melde ifra hvis de blir utsatt for overgrep, og at det aldri er deres feil om det går igjennom det.

I dag er det sånn at de fleste voldtekter ikke blir anmeldt. Av de som blir anmeldt, er det enda færre som blir dømt. Skylda og ansvaret ligger i hendene på den som voldtar. Men vi andre har også et svært viktig ansvar for å lære framtidas generasjoner hva som er greit.

 

Facebooksvangerskap

Dette er et innlegg som jeg håper provoserer. Til ære for dere som, i likhet med meg, har gått igjennom facebooksvangerskapene.

Det er mye tragisk i verden. Blant anna arrgumentet “du har ingenting du skulle sagt, du har aldri bært frem et barn”. Det er selvfølgelig sant, jeg har aldri bært frem et barn. Men sannheta er at jeg kan alt om svangerskap. Jeg var der fra dag en, når barnet ble unnfanget og statusen “Har hatt en super kveld på byen med verdens beste” kom, etterfulgt av en “Sååå dårlig idag, ikke spør. Vann og cola <3”.
Uka etter kom denne; “Fyfaen, noen folk assa”. Den kjente statusen der kun de nærmeste (eller de som orker å bry seg) får innsikt i situasjonen i form av en personlig melding. Noen uker senere begynner det å komme opp “har en spennende nyhet å komme med” gjerne etter en “krysser fingrene”. Alt foregår på en mystisk måte, akkurat nok info slik at vi tilskuere kan synse og slarve, akkurat så lite informasjon at vi egentlig ikke har noe vi skulle sagt.  

Så kommer nyheten. Du er gravid. BANG! 150 likes (av ca 2000 venner) og et titalls gratulasjoner og <3.
Da starter vi. Du begynner å skrive om morgenkvalmen. Vi får følge deg igjennom flere uker med sure oppstøt og halsbrann. Situasjonen din er ikke unik, og det merkes at du får god kontakt med de som er i samme situasjon som deg. Statuser der du klager over NAV her helt normalt denne perioden. Så kommer det vi alle har venta på. Det første ultralydbilde. Vi som er på sidelinja får full rundtur i livmora di, og på kommentarene under kommenterer du hva som er hvor. Det strømmer på av kommentarer som “såååååååå fin”, “ligner så mye på pappaen sin” osv. Det må det være lov til å le av. Ingenting negativt retta mot deg i det hele tatt, jeg har stor forståelse for at det første bilde av babyen din er stort for deg. Personlig er jeg ikke i stand til å se noen likhetstrekk, for teknisk sett har ikke barnet utvikla seg nok til å vise hvem det er enda. Et embryo, et foster. Etter kommentarene å dømme er barnet ditt både velskapt og vakkert, både med tanke på størrelse, fasong og aktivitet. Der innrømmer jeg at jeg kommer til kort når det gjelder kunnskap. Selv har jeg aldri fullført et 9mnd langt svangerskap, så når det kommer til vekt og høyde i uke 18 er jeg blank.

Bildene av magen i speilet begynner å komme. En ny periode har starta. Bilder av din voksende kulemage i diverse farga-singletter pryder albumet “Svangerskapet mitt/babyen min”. Albumet endrer forøvrig navn når unge nr2 er på tur. Statusene om dine stadig hovne bein, mangel på nattesøvn, bekkenløsning, jordmorbesøk, hender og bein som sparker og slår, og ikke minst din egen utålmodighet preger newsfeeden min. Du er lei av å gå hjemme fordi du slutta tidlig på jobb (jeg har selv tenkt meg fram til at det mest sannsynlig har noe med den tidligere nevnte bekkenløsninga å gjøre), lei av at alle andre er opptatt når du har litt for mye fritid. Men en ting er positivt! Du har mer tid hjemme. Utifra facebook og bedømme, er huset skinnende rent hver eneste dag, og gjøremålene bruker du hvert ledige minutt å skryte av. Vi andre som står i tidsklemma skjemmes av oss selv når vi leser hvor mye du får gjort i løpet av dagene dine hjemme, og vi er veldig klar på at vi ikke ønsker å få besøk av deg akkurat nå.
I går malte du (selvfølgelig med en spesiell type maling uten x type giftstoffer, du har tross alt barn i magen) i gangen din. Hyllene og skoene du kjøpe på Kjøp&Salg i Lenvik passa perfekt til den nye fargen. Idag skal du vaske soverommene og nok en gang sjekke om barnerommet er klart. Tidligere har du både blogga og vist oss på Instragram hvordan barnet ditt skal få det. Alt fra fargevalg til hvordan merke du skal ha på barnevogna er nøye diskutert på ulike sosiale forum. Du har landa på noe som selvfølgelig er latterlig dyrt, men kun det beste er bra nok for det lille fosteret som er på tur.

Siste tida; Stor aktivitet. 4-5 statuser i gjennomsnitt hver dag. Diverse innsjekkinger på forskjellige butikker på Finnsnes. Spontaniteten på topp. Hver gang du “plutselig fikk lyst på knoll&tott-landgang i Tromsø” er det noen luringer som henger seg på. Økonomien er på bånn, men det gjør ingenting. Snart venter andre boller, i form av både barnebidrag, trygd, stønad og kontantstøtte. Du har lært mye de siste 9 mnd. Du kan navnet på alle som jobber på NAV, og rettighetene dine (som for oss andre virker vanskelig å sette seg inn i, tross hvor mye du deler) har du full kontroll på. Du vet eksakt antall kroner som skal rulle inn på kontoen din. Vi som er venn med deg på FB får mye info om akkurat NAV. Det er ikke så rart at mange har negative inntrykk, med tanke på alle de negative erfaringene som blir diskutert på facebook. Der har dere lite skrupler på hva som går ut, og jeg tenker at jeg håper at jeg aldri havner i uføre.
Nå er du klar (og har vært det ei god stund) og det blir stille på Facebook. Alle vi som har sett og hørt fra deg hver eneste dag siden unnfangelsen skjønner med en gang hva som er på gang. I løpet av 1-2 døgn får vi nyheten og meldingene fra andre om at en  “velskapt x antall kilo, x antall cm, x kjønn” er kommet til verden er mange. Dine nærmeste legger ut (litt for ferske etter min mening) bilder av både deg og barnet og melder om at alt er bra med mor og barn. Neste uka kommer lykkestatusene fra deg om hvor fint det er å være mor, “hadde verdens fineste fødsel”, “har verdens fineste lillegull, “livet er komplett” og uendelig mye positivitet om ditt nye liv.


Min tolkning av ultralyden din.

Vi skal følge deg, barnet mitt, fra du var et lite frø til første livstegn. Fra første dag i barnehagen, til første dag uten bleier. Vi vet alt om hvordan du utvikler deg, og vi kan datofeste alle dine merkedager. Første tanna, første turen i dusjen, første gang på potta og alle dine uhell. Første fotballkamp, første 6er i matte. Dåp, konfirmasjon, bryllup. Alle dine bursdager og alt du gjør. Det bekymrer meg. Det bekymrer meg også at dere som er facebookgravid gir oss all informasjon, og enda påpeker at vi ikke vet noe om hvordan ting er.

Fine dager

Hei! Jeg har hatt det kjempefint siden sist. Farmor har hatt 82årsdag, og feiringa var fin. Søskenbarnet mitt sørfra kom oppover, og det var kjempegodt å se henne igjen 🙂
De siste dagene har vært gode,  fylt av kjærlighet! Jeg jobba litt i helga (klarte selvfølgelig ikke å si nei til ekstravakt), vi har vært i Finland på tur og vært mye sammen med Anne-Lena! Vi har ledd mye og hatt det fint, og det har vært så godt! Noen oppturer var på sin plass! Søndag etter jobb var det fotballkamp i Salangen! Jeg elsker å være med kjæresten min på kamper når jeg kan, så det var kjempefint 🙂 Han er så utrolig kjekk i dommerdrakten, og jeg blir helt vill når jeg ser han i den! Også er det veldig godt å følge han opp på hans interesser, jeg synes det er viktig å være støttende når man er 2. Også er det noe med stemninga på breddefotballkamper. Helt anna nivå, mange patrioter og mer folkelig stemning. Jeg stortrives med det! Etter kampen spiste vi middag med Anl og dro på kino sammen. Vi lever etter et motto; Gjør hver dag fin.
Ikveld er det styremøte i SV og 2 dager til siste kommunestyremøte for sommeren. Sakslista er lang og spennende, og det ryktes mange gjengangere på talerstolen 😉 Møtet starter torsdag kl1200, og streames direkte fra kommunens hjemmeside. Jeg gjør også mitt beste for å holde dere oppdatert på twitter, følg meg der @Katrineboel.

 
 Litt hudpleie på vår unge fine hud må til! 


Sushifredag. Yndlingsretten til Kay!


Kampsøndag! Stemning i Salangen! Verdens kjekkeste dommer!


90 minutter vi aldri ser igjen! Men seff verd det! #dommerkone


Verdens fineste Odin er klar for bilferie i sommer. 

Sommer og skolefri!

Kjenner jeg blir godt påvirka av alle facebookstatusene fra studentene og elevene som skryter av vel overstått eksamen og sommerferie! Jeg gleder meg masse til ferie, men jeg gleder meg minst like mye til en sommer på jobb! På sommeren er stemninga god, forhåpentligvis blir det godt vær og man kan styre arbeidsdagen i mye større grad selv! Ser frem til turer i skog og mark, på stranda, langs veien og i godt selskap.
Framtida ser lys og fin ut, og jeg er positiv i forhold til jobbsituasjon! Stortrives der jeg er nå, og elsker å bruke tida mi til å gi omsorg til andre.
I neste uke er det siste kommunestyremøte før sommeren og mitt ett års jubileum! Har vært et tungt år på mange måter politisk, men jeg har lært enormt mye. Både om prosesser, lobbyvirksomhet, politikere og systemet i seg selv. Nå er jeg klar for en liten pause på den fronten også, før valgkampen kicker inn for fult i høst! Gleder meg til å stå på stand, diskutere med folk, smile og være glad og ikke minst og vinne valget! 4 nye år, its on!
I helga skal jeg jobbe litt, være sammen med kjæresten og familie. Savner kidsa når de ikke er sammen med oss og teller ned dagene til de kommer tilbake 🙂 Så blir det full arbeidsmodus og sommerturnus fram til ferien! I ferien skal vi til Dadda og Nils på hytta, en tur til Sverige og i 3 (!!!) bryllup! Tror det blir ei fin tid og mange muligheter til å hente inspirasjon til vårt eget bryllup! I går var vi å handla bryllupsgaver og jeg tror det blir suksess! Kay har også kjøpt seg snøfreser, det synes jeg er supert. Han har ønska seg det lenge, så det er godt at han prioriterer det! Skal bli fint i vinter å frese snø selv, gleder meg masse til å lære meg det! Feminist #1!

Tenk at Mamma og Roy gifter seg om bare 2 uker. Gleder meg masse til det. Tror det blir et stort og fint bryllup med mange gode taler, godt å drikke og god stemning. Jeg er så heldig å få ha bruden på overnatting hos oss natta før selve dagen, og champisen er allerede handla inn! Skal bli fint å tilbringe morgenen sammen med den kommende brud. Tror det blir en nydelig dag! Jeg skal iallefall gjøre mitt for å bidra til det 🙂 

Ønsker alle ei fin helg og en god sommer! Gjør hver dag fin!


Midnattsdate. Hverdagslykke<3


Verdens fineste landsdel, herlig sommervær!


Siste syssel for å få tankene på andre plasser! Hashtag Brainers

Om å ta valgresultatet på forskudd

Nå som det er under 100 dager til valgresultatet er endelig er det noen ting som må bli sagt!
På nyhetene, på diskusjonsforum og i det daglige er det mange som tar valgresultatet på forskudd. Jeg kan ikke telle på begge hender hvor mange gang jeg hører “nå som de borgerlige tar over”, og jeg kjenner det grøsser på ryggen hver gang jeg hører det. Statistisk sett skal det bli en borgerlig regjering fra høsten av, men jeg har troa på at det norske folk er smartere enn det.

Rødgrønn regjering har fått til utrolig mye de siste 8 årene, og vi er klar for 4 nye år! Ny ekteskapslov, flere arbeidsplasser, måten vi greip om finanskrisa, oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, flere lærlingplasser og gratis videregående skole er blant de sakene vi er mest stolte over. De sakene og mange andre er under stor trussel hvis det blir regjeringsskifte. Med et blått Norge kan vi miste mange fordeler i velferdsstaten vår, og jeg er ikke klar for det nå. Privatiserte og utrygge arbeidsplasser, mindre likestilling og mer avgifter for de som har minst er blant noen av de eventuelt framtidige utfordringene vi får med Erna bak rattet. For å sette det i perspektiv, kan dere se for dere Siv Jensen som finansminister? Per Sandberg som justisminister? Per Willy Amundsen på utenriks? For meg er det bare helt bak mål. For ikke å snakke om Trine Schei Grande, som i lang tid har sikla etter kunnskapsminister-posten. Der trenger vi tøffe, flinke folk som er innstilt på å gjøre en bra jobb for folket, ikke for seg selv.

Når det sist var stortingsvalg i 2009 var jeg bestemt på å flytte fra landet hvis det ble regjeringsskifte. Tanken på å bo i et land der egoismen og individet står høyere enn solidaritet og medmenneskelighet gjør meg fysisk uvel. 
Min oppfordring til dere der ute må være å ikke ta ting på forskudd og å stemme ved neste valg. Stemmen din kan gjøre en forskjell, og det er på tide å benytte seg av den retten og plikten du som borger har. Vil du ha forandring? Ikke tro at gresset er så forbanna mye grønnere på andre sida.  




Go4it!

Livet, latest, sykt bra vær i nord

Hei og hopp til alle lojale lesere! Nå er det lenge siden sist, men med tanke på hvor utrolig bra vær det har vært, så er det helt ok! Om sommeren er det alltid en blogg-nedgang, og det med god samvittighet.
Det har vært en rekordvarm Mai i nord, og det ser ut som Juni blir minst like fin. Jeg har fått kjempefin brunfarge i ansiktet, og denne uka planlegger jeg å komme ajour med resten av kroppen! Jeg har endel fri fra jobb og er veldig klar for å kjempe!
Mai var fin, og vi hadde barna mye! Vi har hatt fine dager med godt vær, var i Tromsø på lekeland i forbindelse med bursdagen til gu’dattra mi og vi har vært masse ute! Ungene er fine, og de blir spesielt fine når de har vært ei stund hos oss.
Jeg har det veldig bra akkurat nå, og det er en kjempeopptur at det er så godt vær. Her om dagen var det over 30 grader i skyggen, og det ble rett og slett for varmt for en stakkars nordlenning! Er ikke ute etter sympati, men herregud så varmt og godt det er! Med varmen kommer gjøremålene, og jeg er klar til å ta fatt i hagen til uka. Skal gjøre meg ferdig med jordbær-prosjektet, luke ugress, fikse i blomsterbedene og rake vinteren vekk fra hagen. Klar for ei ny uke med nye utfordringer! Her er noen bilder fra den siste tida! Ha ei fin uke og en god sommer!

Odin feirer Bellas 3årsdag med marsipankake på kvelden.

Fikk en fin bukett med roser fra kjæresten! Det er de små tingene i hverdagen som gjør dagene fine<3

Kvalitetstid med barna i lekeparken! 

Verdens fineste Brage!

17.Mai og bar asfalt! Seier! Hadde en fin dag på jobb!

Regel nr1 på 17.Mai; 2 is.

Regel nr2; Vænna og/eller familie.

Når du våkne og e klar over at du e verdens heldigaste…. Førrelska!

Tur i fjæra med verdens beste jobb!

Fjøstur! Viktig med innhold i kværdagen!

Brage e dyrevenn nr1. Her med broren min Pluto!

En dagstur tel Oslo i godværet gjor seg!