Dettan e i fokus!

Har vært på landsmøte i Sosialistisk ungdom lately, men det blei over i går 🙂 Idag e det st.hans-aften, korsn feire eg den? E i søringland, og her har dem jo ikkje ei fjæra med bål… Huff. Har vært ute å spist med 2 av søskenbarnan mine idag, Daniel og Dadda! Passa fint, fikk kjøpt ny neggellakk og en ny topp. Va ikkje akkurat i handlehumør. Anyways.. Imårra e det å stå på stand under "Skeive dager!" for SV. Blir ikkje bedre enn det!
Kose meg i Oslo førr tida, men gler meg tell å komme heim å pakke/vaske/fløøøøøøtte. Sleng med nån go'bilda fra landsmøte 🙂 Kos dåkker med det!


Eg og Stine har fådd nye t-skjorte fra Palestinakomiteen i Tromsø!


En liten tale tell fadderan tell Isødet under festmiddagen 🙂


No e dåkker bra spent, hææ? 😉 Nån ord fra Isødet tell gamle sentralstyret!


Olav Magnus (nyledarn vårres) fikk sosialisme-huva på seg 😉


Lasse og Lene 🙂


Kjerstine har åsså fådd på seg sosialismehuva, og hold en liten søt en tell avtroppanes regional <3

Fleire bilda kommer 🙂 Ha en fiiin sommar <3 Btw, driiitbra vær her, vil nesten ikkje komme heim! Kleem

Visdomstann/Eksamenstann

Eg fikk mi første visdomstann forrige uka, og eg like det ikkje! Frøydis har åsså fådd, så teorien om at det e eksamensstresset som får den tell å sprette ut stemme nok! Gler meg tell den e ute, det gjør jo så ondt.
Kom opp i Norsk på muntlig eksamen idag. SKYT MEG, modernismen, realismen, det moderne prosjektet altså. Men eg e godt igang 🙂 Skal uansett ta meg en pause ikveld førr å være med på SUavsluttning og kosekos! Kleeem


Viiisdoms-smil 🙂

Lille-Marcus

Så heldig e eg, at eg har fådd en liten 'tanteunge'! 🙂 Fin liten beibis som stesøstra mi har fødd! Va hennes nr 2! Kjæmpestolt <3

Siste nytt og ellers et bra liv!


Hei! Etter en del korte blogginnlegg i det siste med mest bære skryt, så tenkte eg å endelig være litt særiøs å blogge litt om ka som egentlig skjer i livet.
Som dåkker sekkert har fådd med dåkker, så blir eg fastlåst i Lenvik Kommune de neste 2 åran, nåkka eg appsolutt ikkje har nåkka imot. Eg va så heldig å få lærlingeplass, og det e ingenting som e bedre enn det. Planlegg allereia Palestina-Tur deretter! 🙂
I går sjekka eg karakteran, hadde overhode ikkje fådd med meg at dem va lagt ut eg xD FLAUT. Men uansett, så e eg kjæmpeførnøyd, men har allereia bestemt meg førr å ta opp alle norskfagan tell høsten som privatist 🙂 Vess eg lykkes i det, skal eg ta opp nån ekstra fag neste høst åsså. Det e en fin plan.
Igår hadde vi endel folk hos oss, det va egentlig tidenes koseligaste vors! Når eg kom heim vaska eg og rydda, så det e ingenting å gjøre idag stortsett. Litt støvtørking og ta ut av oppvaskmaskin liksom, men pff ;p
Førr tida har eg sovve skikkelig lite, eg veitkkje heilt ka det e. Å når eg endelig sovne, så våkne eg drittidlig. sånn som no. Våkna kl 0600, liksom. DET E LØRDAG! Come on!
Anyways, så skal eg og Øivind tel familien hannes idag. Det blir koselig! På Søndag e det feskebolla hos oss! Supert! Ska prøve å sove litt no, ønsk meg løkka tell! Btw, RESPEKT tell den første som kjæm på døra mi med Cola idag!!
Ha ei fin helg alle sammen B-)