Dopapir UTEN hjerta på.. </3


No more </3

Førr det e sånn det går når man prøve hardt å spare penga! Kjøp en pakke miljøvennlig økonomipakning dopapir UTEN rosa hjerta på, framførr den fine 4pkaningen med rosa hjerta på. Tjohei!
Så ka som har skjedd sia sist? Eg e sløv å blogge. Skyldes vel mest meg sjøll, og masse førdi eg ikkje e på skolen OG førdi det har vært godt vær og gode vænna rundt meg.
No har eg akkurat vært på jobb, skal prøve så godt eg kan å catche up på Paradise Hotel premieren idag. Hadde åsså en romantisk middag førr to heime hos meg idag, eg og Kjersa spiste feskepinna! Namnam. I går va eg på skolestrukturmøte på skolen, det va bra! Satse på fleire sånne de neste månan, ja! Tell helga e det konfirmasjon og beautybitchreunion! Blirkkje bedre. Skal åsså møte Silje Stien mi på fredag, åsså har vi familiebesøk heime! Kunne nestn ikkje vært bedre! Anna enn vess det va eg som konfirmerte meg. Tihi!
Kos dåkker masse i mai måned, gler meg tell skoleslutt! oiii, kanskje eg burde nevne at eg har eksamen imårra? Ja, førr det har eg. Yesyes, go figure!

Lærlingeintervju e latest!

Åjadda! Eg e endelig innkalt tell intervju som lærling i helsearbeiderfaget. Eg e så lykkeli førr det:) No e det bære å se om dem blir sjarmert! Det håpe vi jo:) Førr tida e eg heime å sløve. Idag har eg jobba med soverommet mett i kjellarn hos ho Mamma, der e det blidd så fint og nytt no. Alt passe liksom, ikkje sant Mammis? Joda, likt skal det være, og bra e jo det.
På onsdagen for eg tell Tromsø lammi nån gopie fra Reisa. Der blei det litt vin og kos, så va det ut på tur! Fikk vært ilammi ho Stine-Andrea og eg møtte tellogmed Freia, Marri og Brødet. Just like old days!
Torsdagen tok eg buss tell Pappa i Nerdalen, der fikk eg kosa meg ilammi 'tantongen' min Mathias og stesøstren mine. Blir ikkje bedre enn det 🙂 Grilling og utekos va temaet! Så kom eg heim tell trollvika i går, då blei det jo en tur ut på Ladies Night på O, hoho ;D Idag har eg bære rydda og sløva og fådd litt tid med øvrige familie. Imårra e det 16 mai, ka vi skal ta oss tell då tru? Håpe iallefall at alle har det fint og aat dåkker gler dåkker tell 17-Mai! Pølse med brød og iiiiis – En slager!
På Tirsdag skal eg tell reisa igjen, førr eg har jo tross alt en jobb å gå tell. Ska bruke dissan fridaga tell å læse og kose meg, har bære godt av det 🙂
Klemklem

NYNORSK

Jada, eg kom opp i norsk sidemål. Det e egentlig ganske dritt, men eg e så EVIG gla førrat eg ikkje kom opp i matte. Kanskje eg faktisk står! Og i tillegg, så e det jo ikkje norsklærarn min som skal rette eksamen! SUPERT. Kan egentlig ikkje bli så mykkje bedre enn dettan! No vil eg ha is tell frokost, åsså lure eg på om eg skal fare tell Tromsø by i stedn førr å fare heim idag. Mamma skal ut og eg slepp å være barnevakt ikveld. Tenke på det. Kjæm alt an på om eg får lønning idag, eller ikkje. Får eg ikkje lønning, så skal eg faktisk TVINGE ordførarn tell å kjøre meg tell Finnsnes idag. Über!

Vårtegn!

Du veit det e vår når du må støvsuge leiliheita fleire gång førr dag på grunn av EDDERKOPPA og du i tillegg blir overfalt av ei homla på tur tell skolen….
Joda, det e vår. Å det e sol! Å idag skal eg ut på tur B-) Jobb snart, så 50årsdag! Can't wait!
Deilig å være tirli ferdig på skolen idag. Innrømme at det va sinnsykt umotiveranes å stå opp idag med tanke på at eg hadde 4 tima norsk. Men det får så være. 4 tima norsk tell, så skal det bli friii. Eg va så ivrig etter å levere bøkern fra meg idag, at eg nestn leverte fra meg Norskbøkern, enda eg veit at eg har eksamen i det… Eksamen, ja. Imårra e det eksamenstrekk! Det eg kan komme opp i imårra e væl de skriftlige fagan. Eg veit ikkje egentlig, e så masse å henge med på at eg heng litt etter. 😛 Men eg skal være der, så finn eg væl ut. Med mi flaks så blir det vel matteeksamen om ei uka…. Men eg tar ikkje sorgan på forskudd! Veit jo at eg skal opp i nåkka, å alt e jo vanskelig så eg bære satse på at det går bra 🙂 E så gla førrat vi blir permittert, at eg kan ikkje gjøre nåkka anna enn å være gla! E deilig det!

I går hadde eg skikkelig vaskedag! Blei ikkje nåkka helgevask, så eg fikk det litt på overtid. Bretta sammen 2 klesvaska og vaska en maskin med klea. Støvsugde, vaska og alt i orden! Men sånn som været e no så va det nestn ikkje vits å ligge på golve i yttergangen å kna førr at det skulle bli reint, førr en time seinere og et møte etter va det ti gånga værre B-) Anyways, så va det deilig. Må vel støvsuge idag og sia det flyt over av edderkoppa. Syns det e skummelt. Særli når eg e aleina heime! Imårra e det heiiiiiim<3 Kos dåkker alle sammen!

Vell overstådd uka!

Ja, eg syns det e deilig når søndagen e kommen. Førr då e det fri og då e det å sove lenge. DEnnan uka har gådd sinnsykt fort, og eg har vært med på masse artigheite lammi vænnan mine og kjærestn min.
Uka i stikkord: Fest, vors, grilling, ØL, kommunestyremøte, skoleskole, klassekos, bursdagskos, masse kos, kjærestekos, jazzkonsert, romantisk middag, Stine<3, russebil, sosiologikos, Felleskjøpkos, viiiin!
Anyways, så e livet bra 🙂 Den uka som kommer blir å gå foooort! Har full skole imårra og tirsdag, men på onsdag e det eksamensmelding og permitering! DEILIG
Herregud, så førrtjænt det e med fri no! Sinnsykt! Skal heim å feire 17maien lammi mammaen min. Det blir braaaa
Å no skal eg ut med kjærestn  min og kompisn hannes! SÅ satse eg på kos med Stine etter det. Klææm<3


Ha en fin og rolig søndag!

Vil du fortsatt være mammaen min?

HÆRREGUD! E det mulig?
Mamma blei 41 år i går, å eg glømte det. Heilt av. Førstav no, dagen etterpå, mens eg sett å ser på datoen førr å skrive regnskap og budskjett, ser eg jo at det e 5.Mai idag. Går det an? 1 dag førr seint……
Stakkars mamma som har meg som datter! Uansett, gratulere med 29 årsdagen! U ROCK<3

Saaaavne deg

Mandagsmårra!

Kan ikkje bi nåkka bedre enn det her, eller ka? Va seint oppe i går, tar på å være heime aleina. Stine va på besøk og vi kosa oss skikkelig! Planla bryllup i Little White Chapel og mykkje tuill! Anyways, så blei det seint og no har eg akkurat hadd matteprøve. Det gikk egentlig som førrventa, eg slit. Anyways, så satse vi på ståkarakter og enda litt tell, så blir det vel bra!
Akkurat som dennan dagen, den blir bra. Halvparten av klassn har vært igjønnom russeh*lvette i helga og e ganske redusert på grunn av det. Så no e det gullongan sin sjanse å hente seg inn 😀 Klasserommet har en variert lokt av gammel mainn, røkte sokka, gammel fyll og sovelokt. Det e ikkje nåkka god kombinasjon, eg blir egentlig direkte kvalm når eg tenke meg om. Men eg skal ikkje tenke så masse, eg skal fare en tur på Gammen å kjøpe lunsj. Ja, det må tell, førr når eg kom heim i går i mi reine og ryddige leiliheit hadde vi verken brød eller pålegg. Så då blir det sånn. Å sånn blir det!
Har 2 tima fri no tell vi har halvdag norsk. Ska bli arti å se ka russn finn ut dem ska gjøre i Lærer O sine tima, trur egentlig det blir ganske sweet. Ser dem har handla knott og hubbabubba og forberede seg på å sette under pultan en time med fingern i øret. Ikkje verst bære det. Åsså e det jo førresten blidd ganske populært å melde seg inn i ":ppp:pp;P;pP,p"-gruppe på facebook. Å ka e dagens innmeldargruppe? "GUD kallar: 'Du skal inte døda!' Sen stenar man homofile". Å det e jo sant. Homofili e vestnok en synd, samtidig som man skal ha respekt førr alle menneskan? Ekkje alt som heng på grep. Å det minne meg på go-boka eg no lær som heite "Bedre død enn homofil?".
No e det Revolusjons Røst på G! Ha en fiiin dag og kos dåkker meget!


Fra supertur langs Norges langstrakte land!

Hjem, Kjære hjem!

Eg e heime no og det føles bra. I går va eg ute å loda på Senja og kosa meg i seilbåt. I dag har eg vært å henta mammaen min på hurtigruta, va sinnsykt godt å se ho igjen! Blir lenge imella kvær gang, men det går greit. E bære så godt å ha ho tellbake igjen!:)
Tell middag e det far sin torsk, og ikveld blir det vin og feiring av Arbeidernes frigjøringsdag! Gratulere med dagen, førresten!
Håpe på å møte Brødet ikveld, før vi suse tell Tromsø i gelenderwagen! Med en sånn fet russebil som det der, en svær dunjakke på meg, RBKhua og sjæffe og RBKåt på full guffe, så kan det ikkje gå galt! Kampen imårra blir spennanes og eg skal ha det driitarti ilammi vænnan mine! Håpe dåkker alle sammen har det fint på dennan fine dagen, så snakkes vi! Kleeem


Bygderuss-Heilt på jorde!